Workshop: Time to Talentify

‘Change’ start altijd met leiderschap, richting en veiligheid. Organisaties zijn wendbaar, flexibel en toekomstbestendig wanneer alle werknemers, los van rang of stand, zich veilig en comfortabel voelen en dat ze gerespecteerd worden om hun bijdrage aan het collectief. Iedere werknemer draagt bij en excelleert wanneer hij/zij werkt vanuit energie en persoonlijk talent.

Uit onderzoek blijkt dat 17% van alle werknemers aangeeft te werken vanuit hun energie en talent. Een bijzonder laag percentage werknemers die zich vrij en veilig voelen een andere rol te pakken, uitdagingen te zien als kans en energiek mee te werken aan innovaties. Marcus Buckingham, Gallup Corporation Voor Your Change Company een enorm ontwikkelpotentieel. Authenticiteit, maatwerk en resultaat staan centraal bij Your Change Company.

De diverse coaching- en trainingsprogramma’s, masterclasses en workshops laten zich niet eenvoudig beschrijven, je moet ze ervaren. Daarom werkt Your Change Company met korte proeverijen om kennis te maken met de werkwijze, zodat je zelf ontdekt wat de beste aanpak is en daadwerkelijk voor je kan betekenen. 

De workshop‘Time to Talentify’ van upUco-TalentConnect is een workshop waar de deelnemers uitgedaagd en getriggerd worden om vanuit ieders gemeten talent, als persoon en als team, te excelleren en te innoveren. Ervaar de kracht van ieders talent en energie en win de innovatieprijs. 

 

De upUco Filosofie 

Wij zijn ervan overtuigd dat alle deelnemers aan de workshops,aangeboden door Your Change Company, beschikken over een hoge mate van inlevingsvermogen, veranderingsgezindheid, communicatieve professionaliteit en besluitvaardigheid. Deze potentie komt tot zijn recht door het een kans en platform te bieden middels spannende en triggerende workshops. 

 

Time to Talentify

De workshop/management game ‘Time to Talentify’ is een effectief, leuk en interactief spel met competitie-element. Doel van de workshop is dat deelnemers zich beter bewust worden van de eigen en elkaars kennis en skillsets. Dit toegenomen bewustzijn bevordert en verdiept de onderlinge samenwerking en het innovatief vermogen met als doel persoonlijke-, team- en organisatiedoelen te 
realiseren.

‘Time to Talentify’ bestaat uit twee delen van korte en spannende opdrachten. De deelnemers leren in drie uur tijd het eigen talent beter kennen én dat van collega’s te doorgronden en gebruiken. Deze kennis wordt concreet vertaald naar de dagelijkse uitdagingen.

 

Programma

Introductie: 
Wat is talent? Hoe maak je talent meetbaar? 

Start game: 
Deel 1: 
Spannende opdrachten om skill-sets bloot te leggen en persoonlijk leiderschap herkenbaar te maken.

Deel 2: 
Spannende competitie om samenwerking, innovatie en acceptatie te stimuleren en faciliteren. 

Prijsuitreiking: 
‘Excelleren als collega en als organisatie’ 

Afsluitende borrel (optioneel)

Resultaat

• Deelnemers kennen hun ‘energie-dominante competenties’ en daarmee hun talent; 
• Deelnemers hebben inzicht in de ‘energie-dominante competenties’ en daarmee het talent van hun collega’s; 
• Deelnemers hebben inzicht in de manier waarop kennis, ervaring en talenten van collega’s actief gebruikt kunnen worden om persoonlijke-, team- en organisatiedoelen te realiseren; 
• Deelnemers leren hun talent en dat van collega’s te gebruiken om als team innovatief, daadkrachtig en communicatief sterker te worden. 

Voor meer informatie en tarieven, bel of mail ons!