Op 10 februari j.l. konden deelnemers aan de YOUR CHANGE Proeverij kennis maken met vier van onze Your Change Company trainers/coaches in korte compacte workshops van 30 minuten of zelfs korter.

De reacties waren enorm enthousiast.

Vond je het nu te kort en wil je meer weten, leg jouw uitdaging bij ons neer. Wat speelt er bij jou? In jouw team? Bij jouw organisatie?

Was je geinspireerd door Michel Alexiev?

Hij nodigt je in dit filmpje graag uit om op 4 april a.s. naar de Veluwe te komen voor een dagworkshop van 10 tot 5.

Het belooft een inspirerende dag te worden over bewustwording, acceptatie, vergiffenis, door je angsten heen gaan en doelen stellen die kunnen bijdragen aan je persoonlijke groei.

Schrijf je in of vraag om meer informatie via onderstaande link, ook als je niet hebt deelgenomen aan de Your Change Proeverij

Non-verbale en persuasieve communicatie- training

Ben je na de korte workshopproeverij van 10 februari nieuwsgierig geworden naar Your Change Company? Wil je ontdekken hoe jij non-verbaal communiceert? Heb je interesse in het ontwikkelen van een pitch waar jouw authenticiteit volledig tot zijn recht komt?

Dan ben je bij onze training non-verbale en persuasieve training in goede handen bij Carla van Driel en haar team.

In deze training leer je hoe jij je boodschap op een overtuigende en geloofwaardige manier kunt overbrengen, zowel verbaal als in lichaamstaal. De training duurt gemiddeld drie uur, kan 1 op 1 gegeven worden, maar is ook geschikt voor een afdeling, team of bedrijf. Elke training wordt op basis van de wensen van de opdrachtgever of deelnemers samengesteld en tegen een aantrekkelijk tarief. Meer info? Bel of mail ons!

Getriggerd door de korte uiteenzetting van Huug Barendrecht? 

Getriggerd door de (veel te) korte uiteenzetting van Huug Barendrecht van HollandSpoor over de noodzaak van persoonlijk inzicht en inzicht in elkaars voorkeuren als je succesvol wilt veranderen?

Organiseer met je team (maximaal 8 personen) een YOUR CHANGE teamtraining veranderkleuren.

Workshop: Time to Talentify

De workshop‘Time to Talentify’ van upUco-TalentConnect is een workshop waar de deelnemers uitgedaagd en getriggerd worden om vanuit ieders gemeten talent, als persoon en als team, te excelleren en te innoveren. Ervaar de kracht van ieders talent en energie en win de innovatieprijs.

Lees het blogartikel over de proeverij

Neem contact op

Neem contact op voor een (vrijblijvend) adviesgesprek door te bellen (010 233 13 57) of te mailen via onderstaande knoppen.

Doorbreek patronen. Kies je verandertraject. Start nu!