De Pressure Cooker: Media- en Presentatiecoaching

door Jeroen Baardemans

Haal het maximale uit je media-optreden

Met de YOUR CHANGE Company Pressure Cooker gaan we in 5 stappen ervoor zorgen dat we de laatste punten op de i zetten, zodat je maximale impact kunt maken bij jouw presentatie of media-optreden.

In een sessie van anderhalf tot maximaal 2 uur, online of op locatie. Dat kan uiteraard (ruim) vooraf worden ingepland en in een bredere context, maar in de praktijk zien we vaak dat er ook last-minute behoefte aan is.

Media-optredens laten zich niet plannen:
Vaak zit je op dezelfde dag bijvoorbeeld ‘s avonds aan een talkshowtafel. En ook voor presentaties is het fijn om 1-3 dagen vooraf nog even de puntjes op de i te zetten.

Geen training maar coaching

Geen ‘one size fits all’, want jij bent degene die het verhaal moet vertellen. En daarom moet de manier waarop je dat vertelt, bij jou passen.

Geen training dus, want dan leer je trucjes. Maar coaching op jouw persoonlijke kwaliteiten en aandachtspunten. Want als het verhaal authentiek is en bij jou past, maak je de meeste impact.

Vertrouwen en transparantie

Vertrouwen en eerlijke feedback is belangrijk. Wij geloven dat alleen dát je beter maakt. Als het niet goed is, zegt trainer Jeroen Baardemans dat. En als je kledingkeuze niet optimaal is of je haar niet goed zit, hoor je dat ook. Open, eerlijk en transparant. En daar moet je dus ook een beetje tegen kunnen. 

Media Pressure Cooker: wat gaan we doen?

● Voorgesprek/briefing 
● Wat doe je voor, tijdens en na een mediaoptreden 
● Kernboodschap(pen) 
● Hoe zie ik eruit op camera? 
● Oefenen: verschillende interviews 
● Een one-pager als ‘geheugensteuntje’ / naslag 
● Evaluatie achteraf 
● 24/7 hulplijn

Budget

De Pressure Cooker (Media & Presentation) bieden we aan voor € 895 euro. Dat is exclusief BTW (21%) en  inclusief  inhoudelijke voorbereidingen, de voorbespreking en reistijd van Jeroen.

Uiteraard is het mogelijk om zowel de presentatie- als mediacoaching uit te breiden. Naar een uitgebreidere coaching of bijvoorbeeld met het begeleiden ter plaatse voor/tijdens/na een mediaoptreden.

Neem contact op