Wát een mega enthousiaste reacties op onze YOUR CHANGE Proeverij 10 februari j.l. in de creatieve en kleurrijke omgeving van De Theaterschool Hofplein in Rotterdam.

Deelnemers maakten in verschillende korte workshops kennis met de veelheid aan aspecten van ‘change’.

Gedwongen verandering door een heftige gebeurtenis in de privésfeer, reorganisatie, ontslag, verandering omdat het nodig is om te groeien met je organisatie, of juist in te krimpen, of verandering omdat je zelf patronen wilt doorbreken. Je wilt van A naar B. Jijzelf, jij met je team of met je gehele organisatie, maar je weet niet goed hoe.

Het ‘proeven’ aan de workshops ging over in het proeven van wijnen, oesters en Rotterdamse bitterballen en deelnemers werden verrast met pop-up opera van A la Carte.

Meer weten?

Kom een uurtje sparren met de adviseurs van Your Change Company. Wij gaan -op z’n Rotterdams- voor resultaat, maar mét een vleugje…….

 

“Ik wil jullie bedanken voor een hele mooie proeverij. Alles was echt super geregeld en ik had er veel plezier in en denk zeker een aantal mensen geïnspireerd te hebben. Het was in ieder geval een dankbare taak te kunnen spreken.

Mijn complimenten aan jullie allemaal want het was echt heel professioneel en super cool geregeld. En ik voelde een hele goede vibe tussen ons allen, heel prettig.”

Michel Alexiev, life coach & speaker

 

“Dikke complimenten voor deze middag. Je krijgt de juiste boodschap mee en je hebt zin om aan de slag te gaan met veranderingen en je eigen rol hierin. Een aanrader voor wie hier interesse voor heeft voor zichzelf of zijn/haar team of bedrijf. Naast de zinvolle invulling was het ook een erg leuke middag met fantastische zang op het einde en een heel gezellige netwerkborrel waar alle deelnemers nog lang aanwezig waren…”

Doeschka Motmans, Business Unit Manager Diabetes GD Medical- Peoplecert Group